MorgenStund’ brownie

MorgenStund' oplatky s brusinkami

Suroviny na 2 porce

20 polévkových lžic MorgenStund’
35 g kokosového oleje (a trochu na vymazání)
70 g tmavé čokolády
1 vejce
50 g rýžového sladidla (prášek)
Špetka soli
Suroviny na ovocnou omáčku
125 g ovocné směsi, čerstvé nebo mražené
1 polévkovou lžíci rýžového sladidla nebo ½ lžíce agávového sirupu
1 polévkovou lžíci pomerančového likéru nebo vody
Trochu moučkového cukru na posypání

Příprava

Troubu předehřejte na 180 °C (horní/dolní ohřev). Vymažte dvě malé formy na pečení kokosovým olejem. Na malé pánvi pomalu rozpusťte kokosový olej a čokoládu. Ručním mixérem vyšlehejte do pěny vejce s rýžovým sladidlem a špetkou soli. Poté přidejte rozpuštěnou čokoládu a nakonec vmíchejte MorgenStund’. Těsto nalijte do forem a pečte asi 10 minut.

Pro přípravu omáčky vložte všechny suroviny do hrnce a několik minut povařte. Poté vyklopte brownie na talíř, polijte teplou omáčku a posypte moučkovým cukrem.


K provozování webu využíváme takzvané cookies. Cookies jsou soubory sloužící k přizpůsobení obsahu webu, k měření jeho funkčnosti a obecně k zajištění vaší maximální spokojenosti. Používáním tohoto webu souhlasíte se způsobem, jakým s cookies nakládáme.